8. - 13. junij (№24)

Jelena Soro

10. 6. sre / Boštjan Velkavrh & BV Band akustično
11. 6. čet / Excite unplugged!
12. 6. pet / Kolesarski (pevski) zbor
13. 6. sob / Balkan Open - Hrvaška

Začetek koncertov ob 20:00.
Sledi objavam na naši FB strani ali se podpiši na mailing listo.


◬ Na začetek

10. 6. sre / Boštjan Velkavrh & BV Band akustično


Boštjan Velkavrh & BV - Band vas vabijo na večer, rocka, rock & rolla, bluesa in soula. Obljubljamo večer poln dobre glasbe, ljubezni in prijateljstva ter seveda noro zabavo… morda se Boštjanu in Bandu pridruži še gost presenečenja :)

Poleg avtorskega albuma "Potovanje" vam bomo zaigrali še nekaj priredb, znanih slovenskih in svetovnih glasbenih skupin in legend, ki so razvajale srca in ušesa glasbenih sladokuscev vse od leta 1965 pa do danes....kot so the Beatles, Rolling Stones, Eric Clapton, Joe Cocker, David Bowie in drugi.

Z nekaj priredbami se bodo Boštjan Velkavrh & BV - Band poklonili tudi prehitro preminulima prijateljema in glasbenikoma - Andreju Pintariču in Janezu Zmazku - Žanu.

Na koncertu bomo lahko slišali različne žanre, s katerimi se Boštjan poigrava s svojo skupino izvrstnih slovenskih glasbenikov, ki prav nobenega ne pustijo ravnodušnega.

Tokrat vas bo razvajala 6 članska akustična zasedba...
Blaž Korez - Tolkala
Samo Pečar - Bas
Živa Horvat - Klaviature, back vokal
Boštjan Zorc - kitara, back vokal
David Vezjak Dejvi - kitara back vokal
Boštjan Velkavrh - vokal in še mnogo tega...:)





◬ Na začetek

11. 6. čet / Excite unplugged!


Četrtkov Excite!, ki ga vodi neverjetni Julijan Erič iz Prismojenih Profesorjev, je edinstven dogodek, kjer lahko v totalni emfazi doživiš old-school blues rock s sodobnim energetskim pridihom. Poslastica za poznavalce glasbe 70-ih in razodetje za ljubitelje novodobnih godb. Začenjamo ob 19h na zunanjem odru.





◬ Na začetek

12. 6. pet / Kolesarski (pevski) zbor


Kolesarski (pevski) zbor je v preteklem mesecu nastala barvita druščina entuzijastov na kolesih, vseh starosti, spolov in barv. Poleg tega, da so ozaveščeni državljani in državljanke republike Slovenije, ki jim je mar za svojo prihodnost, nadvse radi skrbijo tudi za zdrav duh v zdravem telesu. Z rednim tedenskim petkovim večernim udejstvovanjem, prispevajo k dvigu vibracije na celotnem ozemlju Slovenije ter pogrejejo srce tudi tistim bolj mirujočim sodržavljanom in sodržavljankam. Med sedaj že ustaljeno rekreacijo poskrbijo tudi za zvočno uglaševanje, vzklike, mimiko in spontanost, kar je vse mantra njihovega skupnega sporočila. Včasih tudi utihnejo, ali si tega zaželijo, saj so tišina, globoki vdihi pomemben del petja in vadbe, kakor tudi improvizacije. Tako bo do nadaljnega … upajo, da se vaje zaključijo pred poletnimi počitnicami s finalnim koncertom. S prihodom jeseni si želijo nečesa drugega, vsekakor ne istih vaj, saj so že sedaj polni kreativnih idej za naprej…

Kolesarki (pevski) zbor želi širiti svoje vrste tudi na pehoto in druge oblike premikanja, v smislu vse kar lazi in gre. Dobrodošlo je tudi mirovanje, če je le prisotnost. Tako vabljeni tudi vsi tisti, ki vam kolo ni po godu ali si ga ne morete privoščiti (za 2000 eurov). Po končani ulični rekreaciji, ki se zaokroži na vsem poznanem trgu, toplo vabljeni vsi, ki boste del ali podpirate petkovo gibanje, da se nam pridružite v Prulčku. V izraz podpore tistim, ki jo rabijo ali kot sogovorniki v debati o pomembnih kulturno-izobraževalnih temah in akcijah. Bodimo bolj proaktivni (in manj reaktivni) soustvarjalci družbene dinamike in kulturnih vsebin v teh prevratnih časih za Slovenijo in svet.



◬ Na začetek

13. 6. sob / Balkan Open - Hrvaška


En krat mesečno sobotni Balkan Open vodi večkratno nagrajena skladatelica in glasbenica Jelena Soro, ki pravi, da sta glasba in umetnost najboljše zdravilo za človeško dušo.

Gašper Selko - trobenta
Peter Lebar - bas
Jelena Soro - vokal, oboa





◬ Na začetek