3. - 8. februar (№6)

Bevanda

3. 2. pon / Bevanda
4. 2. tor / Social Problem / Los Loa
5. 2. sre / Jazz - Mr. J. V.
6. 2. čet / Excite!
7. 2. pet / No Agenda

Začetek koncertov ob 21:00. Vstop prost.


◬ Na začetek

3. 2. pon / Bevanda


Forget Gin-tonic because Bevanda is coming.

Bevanda je goriška rock skupina, ki jo sestavljajo štirje člani: vokalist Mario Murgic, kitarist Boštjan Pertinač, bobnar Kristjan Čuk in bas kitarist Miha Polanc. Povezuje jih ljubezen do glasbe ter seveda do bevande. Preigravajo znane rock pesmi ter ustvarjajo avtorsko glasbo. Njihova pozitivna energija ter neverjeten vokal vas popeljejo v drugo dimenzijo. Nedvomno pa k temu prispeva tudi bevanda, ki je obvezna pijača na njihovih koncertih.

Mario Murgič - Vox
Boštjan Pertinač - Gtr
Kristjan Čuk - Bobni
Miha Polanc - Bass





◬ Na začetek

4. 2. tor / Social Problem / Los Loa


Zgodba o skupini Social Problem je zgodba o štirih ljudeh, ki ustvarjajo glasbo. V tem problematičnem času, ko človek ne moremo verjeti ničemur, kar prebere ali sliši, njihova glasba služi kot medij, s katerim se lahko izražajo in vplivajo na druge ljudi. V vesolju je konstanten boj med svetlobo in temo. Sonce zaide le, da lahko zjutraj spet vzide. To prepletanje črne in bele, medtem ko živimo in se učimo, je bistvo skupine. Na koncu koncev smo vsi problem … in rešitev.

Jernej Bučar (vokal)
Gašper Stopar (kitara)
Andrej Bratuša (bas)
Marko Janžič (bobni)




Los Loa


Los Loa je skupina, ki je nastala kot produkt štirih prijateljev, ki so se spoznali v njihovih srednješolskih letih. Po večkratnih spremembah imena in menjavah žanrov, so pristali na trenutno ime Los Loa. Kot stil igranja jim niso zadostovali klasični žanri, zato so se odločili narediti nekaj unikatnega. Svojo stilistično podlago metala in hard rocka so popestrili z latino-ameriškimi ritmi in gipsy jazz-om. Glavna tematika njihov pesmi so teme navezane na haitijski voodoo in hoodoo. Temu primerno so se tudi začeli oblačiti in za dodatno skrivnost ter srhljivost nadeli maske

https://www.facebook.com/losloaofficial/



◬ Na začetek

5. 2. sre / Jazz - Mr. J. V.


Sredin jazz večer združuje izvajalce in poslušalce v vrhunskem glasbenem dogodku. Kot je v navadi, določena zasedba začne s koncertom, ki traja dobro uro. Po kratki pavzi se nadaljuje improvizacija z muzikalnimi gosti.

Neuveljavljeni delijo oder z izkušenimi, profesorji s študenti, obiskovalci in glasbeniki se spoznavajo, družijo ter ustvarjajo slovensko jazzovsko noto. Najlepši jazz standardi v inteligentni interpretaciji mednarodno priznanih slovenskih in tujih glasbenikov vsako sredo v Prulčku. Program vodi legendarni kontrabasist Nikola Matošić.

Jernej Vindšnurer




◬ Na začetek

6. 2. čet / Excite!


Četrtkov Excite!, ki ga vodi neverjetni Julijan Erič iz Prismojenih Profesorjev, je edinstven dogodek, kjer lahko v totalni emfazi doživiš old-school blues rock s sodobnim energetskim pridihom. Poslastica za poznavalce glasbe 70-ih in razodetje za ljubitelje novodobnih godb. Začenjamo ob 21h s koncertom, po pavzi sledi skupno muziciranje in druženje, tako na odru kot pod njim.



◬ Na začetek

7. 2. pet / No Agenda


No Agenda je mlada štiričlanska glasbena zasedba iz primorske. Mladi fantje ustvarjajo in izvajajo avtorsako glasbo v katero mešajo vplive od funka do metala. Za sabo imajo mnogo koncertnih izkušenj, odlikuje pa jih tudi zmaga na glasbenem tekmovanju droogstock 2016.

Kristjan Arčon - Vocals,
Tine Strnad - Guitar & Back Vocals
Andrej Batič - Bass & Back Vocals
Patrik Bašelj - Drums & Percussions




◬ Na začetek