5. - 10. avgust (№32)

Blaž Švagan

7. 8. sre / Jazz - Sound in Time Trio
8. 8. čet / Excite!

Začetek koncertov ob 21:00. Vstop prost.


◬ Na začetek

7. 8. sre / Jazz - Sound in Time Trio


Sredin jazz večer združuje izvajalce in poslušalce v vrhunskem glasbenem dogodku. Kot je v navadi, določena zasedba začne s koncertom, ki traja dobro uro. Po kratki pavzi se nadaljuje improvizacija z muzikalnimi gosti.

Neuveljavljeni delijo oder z izkušenimi, profesorji z študenti, obiskovalci in glasbeniki se spoznavajo, družijo ter ustvarjajo slovensko jazzovsko noto. Najlepši jazz standardi v inteligentni interpretaciji mednarodno priznanih slovenskih in tujih glasbenikov vsako sredo v Prulčku. Program vodi legendarni kontrabasist Nikola Matošić.

Sound in Time Trio


Blaž Švagan - saksofon
Pišta Bratuš - kontrabas
Vladimir Kostadinovič - bobni

Mednarodna zasedba pod vodstvom Blaža Švagana se bo predstavila z novim prevetrenim jazzovskim repertoarjem..v zasedbi bo tokrat madžarski kontrabasist in srbski bobnar Vladimir Kostadinovič..oba sta mednarodno priznana jazzista, kar dokazujeta z nastopi po Evropi in širše.
◬ Na začetek

8. 8. čet / Excite!


Četrtkov Excite!, ki ga vodita neverjetni Julijan Erič iz Prismojenih Profesorjev, je edinstven dogodek, kjer lahko v totalni emfazi doživiš old-school blues rock s sodobnim energetskim pridihom. Poslastica za poznavalce glasbe 70-ih in razodetje za ljubitelje novodobnih godb. Začenjamo ob 21h s koncertom, po pavzi sledi skupno muziciranje in druženje, tako na odru kot pod njim.◬ Na začetek