12. - 17. avgust (№33)

Frank Sinutre

13. 8. tor / Frank Sinutre (IT)
14. 8. sre / Jazz - David Mozetič kvartet
15. 8. čet / Excite!
16. 8. pet / Julijan Erič & Friends
17. 8. sob / Ana Kalan

Začetek koncertov ob 21:00. Vstop prost.


◬ Na začetek

13. 8. tor / Frank Sinutre (IT)


Frank Sinutre is an Electronic project born in October 2011 in Mantova (Italy).

It is formed by Isi Pavanelli (Reactabox, synth, vocoder) and Michele K. Menghinez (guitar, bass, vocals and drums).

They play homemade electronic instruments such as Reactabox (a midi controller inspired by the famous Reactable™: it consists of a cube of light that works with an infrared webcam which works by reading images on little cubes and discs controllers that are placed and moved on the reactabox screen) and Drummabox (an acoustic drum machine based on Arduino). These instruments have been developed and realized by Isi Pavanelli.





◬ Na začetek

14. 8. sre / Jazz - David Mozetič kvartet


Sredin jazz večer združuje izvajalce in poslušalce v vrhunskem glasbenem dogodku. Kot je v navadi, določena zasedba začne s koncertom, ki traja dobro uro. Po kratki pavzi se nadaljuje improvizacija z muzikalnimi gosti.

Neuveljavljeni delijo oder z izkušenimi, profesorji z študenti, obiskovalci in glasbeniki se spoznavajo, družijo ter ustvarjajo slovensko jazzovsko noto. Najlepši jazz standardi v inteligentni interpretaciji mednarodno priznanih slovenskih in tujih glasbenikov vsako sredo v Prulčku. Program vodi legendarni kontrabasist Nikola Matošić.

David Mozetič - saksafon
Blaž Pahor - klavir
Ilj Pušnik - kontrabas
Pavel Čebašek - bobni



◬ Na začetek

15. 8. čet / Excite!


Četrtkov Excite!, ki ga vodita neverjetni Julijan Erič iz Prismojenih Profesorjev, je edinstven dogodek, kjer lahko v totalni emfazi doživiš old-school blues rock s sodobnim energetskim pridihom. Poslastica za poznavalce glasbe 70-ih in razodetje za ljubitelje novodobnih godb. Začenjamo ob 21h s koncertom, po pavzi sledi skupno muziciranje in druženje, tako na odru kot pod njim.



◬ Na začetek

15. 8. pet / Julijan Erič & Friends


Julijan Erič - guitar, vocals
Borut Rampih - Drums
Miha Ribarič - Bass
Aleš Uhan - Keys


◬ Na začetek

17. 8. sob / Ana Kalan


Ana Kalan je glasbenica in gledališka ustvarjalka iz Ljubljane, ki trenutno deluje v Los Angelesu. Gonilo njene glasbe so poetična besedila, ki so podprta s preprostimi, a zanimivimi melodijami, ki so večinoma v indie in folk žanru, dotikajo pa se tudi blues, jazz in rock glasbe. V Sloveniji jo na koncertih po navadi spremlja tudi zanimiv in raznolik bend, ki ga sestavljajo Kristjan Hacin, Aleš Zorec, Aljoša Struga in Tina Šumer. Še zadnjič letos v Ljubljani bodo igrali v poznanem Prulčku.

Zasedba:
Ana Kalan - kitara, vokal
Kristjan Hacin - kitara
Aljoša Struga - bas
Aleš Zorec - bobni





◬ Na začetek