4. - 9. februar (№6)

3D Prasci

4. 2. pon / Cannibal Mosquitos (FR)
5. 2. tor / Mišišipi - odpade
6. 2. sre / Jazz - Nikola Matošić - Boštjan Simon kvartet
7. 2. čet / Excite! 3D Prasci
9. 2. sob / 12. Balkan Open Jam

Začetek koncertov ob 21:00. Vstop prost.

◬ Na začetek

4. 2. pon / Cannibal Mosquitos (FR) Lady and gentleman, Brand New CANNIBAL MOSQUITOS's Album : "Cannibal Mosquitos Surprise Attack". 9 wilds surf instrumentals tracks inspired by celebrity bands like ; "The Mummies", "Link Wray", "Man Or Astroman"... with stupids samples and their special french humor… Pay attention of mutant mosquitos invasion!!

El Cannibal mosquitos - Guitar, machine & stupids vocals,
Pat Mosquitos - Bass & Stupid Vocals
Air Wesh Mosquitos - Rythm special Surf Groove

◬ Na začetek

5. 2. tor / Mišišipi


Mišišipi je umetniški kolektiv, ki raziskuje koncept celostne umetnine v umetnosti 21. stoletja. Z razvojem in uporabo principa popolnega ustvarjanja se ne želijo odmikati od družbe in umetnosti, temveč se obema le še bolj približati, ju razvijati in podpirati. Bazna ideja je ustvariti samozadosten organizem, ki bo umetnikom dopuščal čim boljše pogoje za ustvarjanje in udejstvovanje, ter na tak način predstaviti drugačen pogled na pojem umetniškega dela in ustvarjanja v današnjem času in prostoru.◬ Na začetek

6. 2. sre / Jazz - Nikola Matošić - Boštjan Simon kvartet 


Sredin jazz večer združuje izvajalce in poslušalce v vrhunskem glasbenem dogodku. Kot je v navadi, določena zasedba začne s koncertom, ki traja dobro uro. Po kratki pavzi se nadaljuje improvizacija z muzikalnimi gosti.

Neuveljavljeni delijo oder z izkušenimi, profesorji z študenti, obiskovalci in glasbeniki se spoznavajo, družijo ter ustvarjajo slovensko jazzovsko noto. Najlepši jazz standardi v inteligentni interpretaciji mednarodno priznanih slovenskih in tujih glasbenikov vsako sredo v Prulčku. Program vodi legendarni kontrabasist Nikola Matošić.

Nikola Matošić - Boštjan Simon kvartet 

Milan Stanisavljevič - klavir
Nikola Matošić - kontrabas
Borut Rampih - bobni
Boštjan Simon - saksofon◬ Na začetek

7. 2. čet / Excite! 3D prasci


Prasci smo z žrtjem iz skupnega korita na kmetiji pr Rabindijevem Grangiju začel že doug nazaj. No, pa sma še zmirej lntkejle. Špilama rad, se mau purinema, pa grima naprej. ma Rimljani in sma Prasci, radi ukazujemo in rad kirga jebemo u glavo. Usakič kašn najebe. Rad se igrama s s kitaram, bubnm, sintiči pa efekti in delama tak fjužn, da se še uni Anapeji Krančevi, ka je zbežala ad tahribskih, veselička rasteguje da nebes.

Zasedba:
Nemarni Jure Duh – Dzhuko (vokal, kitara, synth)
Spolzko opolzek Dejan Slak – Sleyk (bas kitara, vokal, klaviature)
Svinjsko seksi Marko Grubar – Mari (bobni)

◬ Na začetek

9. 2. sob / 12. Balkan Open Jam


Enkrat mesečno sobotni Etno Jam – Balkan Open vodi večkratno nagrajena skladateljica in glasbenica Jelena Soro, ki pravi, da sta glasba in umetnost najboljše zdravilo za človeško dušo.

12. Tradicionalni Balkan Open Jam - Hrvaška 


Sončni vzhod skozi klasje Panonskih nižinah Slavonije...
Sončni zahod na nežnih valovih Jadranskega morja Istre in Dalmacije...
Potopimo se v liričnost ljudskih pesmi Hrvaške...

Na odru z nami bodo:
Brigita Marko - vokal,
Jelena Soro - vokal, oboa,
Gašper Flajs - klavijature,
Damir Vintar - bas

Vabljeni vsi pogumni in manj pogumni, glasbeniki, plesalci in poslušalci, da se nam pridružite na odru. Prinesite svoje instrumente.

Če pesmi ne znaš, nič ne skrbi, te bomo že naučili.


◬ Na začetek