4. teden, 22. - 26. jan

Martin Ramoveš Band

23.1. tor / Rina K & Karaoke
24.1. sre / Garlik
25.1. čet / Blues★Rock Jam - Martin Ramoveš Band
26.1. pet / Žmoht

Začetek koncertov ob 21:00




◬ Na začetek


23.1. tor / Rina K * Karaoke


Rina K je glasbenica, ki razmišlja o vsakdanjem življenju in gradi peskovnike v oblakih. Ustvarja lahkoten pop. S kitaristom Matejem Che Mazzarjem bosta poskrbela za prijeten glasbeni uvod in hkrati pripravila teren za razgibavanje glasilk. Obenem bomo prisluhnili njenim skladbam Življenje je prestiž, Mariachi in Bodi kavalir v akustični preobleki, ki nas bodo spomnile na poletje in potepanja po toplih krajih. Če ne drugega, se bomo odpravili tja vsaj v mislih.



Prulčkove karaoke ob 22h


Glede na to, kakšna super publika ste, kakšen talent vas krasi in kako obvladate muziko, boste tudi na odru zagotovo blesteli ... ;-)

Izberite enega (ali tri - plus bis, hehe) od 25.000+ komadov - jazz, blues, soul, rock, punk, vse - in razturite bajto!

Prijave za šankom, na licu mesta.



◬ Na začetek

24.1. tor / Garlik


Smo zasedba mladih ustvarjalnih glasbenikov. Svojo glasbo polnimo s pristno energijo rock&rolla, emocijami bluesa in odštekanostjo funka.

Naša skupna zgodba pa se piše od poletja 2017, ko smo pričeli z vajami na Gimnaziji Bežigrad. Igramo avtorsko glasbo, ki jo inspirira blues, funk in rock.





◬ Na začetek

25.1. čet / Blues★Rock Jam


Četrtkov Blues★Rock Jam Session bo namenjen skupnemu muziciranju in druženju tako na odru, kot pod njim. Začenjali bomo točno ob 20h s kratkim koncertom ali improvizirano zasedbo. Potem pa se oder odpre in vabi vas, da se nam pridružite. Poskrbljeno bo za osnovni set bobnov, ter ojačevalca za bas in kitaro. Prinesite s seboj svoje inštrumente in zvočna poslastica se lahko prične. Programski vodja - Julijan Erič. Če želite nastopiti kot uvodni bend lahko opravite rezervacijo na jam@prulcek.si.

Martin Ramoveš Band


Martin Ramoveš Band je power trio z avtorsko glasbo, ki temelji na bluesu, a se odmika v najrazličnejše smeri: od rockovske udarnosti in glasnega coutryja do zasanjanih melodij, ki sledijo izpovednim besedilom.

Martin Ramoveš (guitar, vocals)
Marko Petrič (bass guitar)
Luka Drobnič (drums, percussions)

Glasbo skupine je bila izdana na treh albumih: Zvok dežele (2012), Nesojeni kavboji (2014) in Astronomi (2017) ter na različnih kompilacijah. Zadnja albuma prinašata posebno združitev različnih medijev, saj sta plošči priloženi knjigi stripov, narisanih po besedilih pesmi. Ko je leta 2012 skupina gostovala v oddaji Izštekani, se je razširila in tudi na koncertih so se ji pridruževali: Miha Erič (orglice), Žiga Lovšin (klaviature), Julijan Erič (solo kitara), Tony Cater (Saksofon, trobenta), Jan Adamek (trobenta) in Luka Jerman (saksofon). V obdobju plošče Astronomi, ki jo je Martin Ramoveš izdal kot solo album, se je skupina vrnila v prvotno obliko udarnega tria.






◬ Na začetek

26.1. pet / Žmoht


Žmoht je punk rock skupina (s tisočineno primesjo), ki je nastala leta 2005.

Tematika je od nekdaj bolj temačna, vendar obrnjena proti sončnem vzhodu, z vero v lepši jutri.

Lani je bil izdan debitantski album "Kot politika" in večina natisnenih ploščkov je pošla že prvi dan, na predstavitvi albuma v ljubljanskem Orto baru. Kreativnost pa očitno ne popusti, tako skupina že pripravlja material za novo ploščo, ki bo predvidoma izšla nekje okoli novega leta.

Vasja Bobič (vokal)
Grega Mlakar (kitara, vokal)
Žiga Ohnjec (bas)
Uroš Kajfež (bobni)
Jernej Ohnjec (perkašen)