5. - 10. oktober (№41)

Jure Pukl

Na žalost vas moramo obvestiti, da so v tem tednu vsi koncerti odpovedani.

Razlog je nepomemben (ali ne)... Neka starejša gospa se je počutila zelo osamljeno in ker se ni domislila ničesar boljšega, je poklicala NIJZ, da se ji pridruži na kavi. Mogoče je čas, da se ta teden ukvarjamo več s starejšimi občani.

6. 10. tor / Akustični večer: Pivski & Panter
7. 10. sre / Jure Pukl & Friends
8. 10. čet / Dirty Sanchez

 

Sledi objavam na naši FB strani ali se podpiši na mailing listo.


◬ Na začetek

6. 10. tor / Akustični večer: Pivski & Panter


Pivski & Panter se vračata na kraj zločina! 💥

V Prulček prihaja duet, ki z intimno in doživeto interpretacijo potrjuje, da sta za ustvarjanje dobrega vzdušja dovolj že kitara in glas! 🎤🎸

Člana zasedbe Spotless Minds igrata avtorsko glasbo, a lahko postrežeta tudi z znanimi napevi v svoji posebni akustični preobleki. Morda pa vas vmes presenetita prav z vašim najljubšim hitom iz nabora uspešnic starega grunge rocka. Pustite se presenetiti! 🎶


◬ Na začetek

7. 10. sre / Jure Pukl & Friends


"Pukl združuje veščine, dušo in željo po dogodivščinah, kar je že od začetka gnalo razvoj džeza, ter je vzhajajoča zvezda nove kreativne generacije, ki energično pelje glasbo v svoje drugo stoletje,"
- John Fordham / Guardian.

Leta 2015 je Jure Pukl je prejel nagrado Prešernovega sklada za ustvarjanje jazzovske glasbe v in za številne nastope ter sodelovanja z mednarodnimi umetniki.

Jure Pukl - saksofon
Nikola Matošić - kontrabas
... - bobni
... - klavir




◬ Na začetek

8. 10. čet / Dirty Sanchez



Dirty Sanchez se vrača na odre. Bend sestavlja pet članov, ki se ponašajo z zanimivim mešanjem elementov romske glasbe iz področja Balkana, afriških gruvov ter mešanice funka in jazza. Glasbo zaznamujejo hitri plesni ritmi in prijetna odrska energija, bend pa igra tako avtorsko glasbo, kot tudi zanimive predelave starih ljudskih skladb, velikokrat izvajano udarno in z visokimi tempi, kar marsikoga popelje v spontani ples.

Člani zasedbe:

Aleksander Kuzmić - ak. kitara in vokal
Jaka Birsa - saksofon
Damir Vintar - bas
Žiga Šercer - bobni
Gašper Selko - trobenta

 

◬ Na začetek