20. - 25 julij (№30)

Yanu

22. 7. sre / Yanu
23. 7. čet / Excite!

Začetek koncertov ob 20:00.
Sledi objavam na naši FB strani ali se podpiši na mailing listo.


◬ Na začetek

22. 7. sre / Yanu


Pripravite se na svež veter iz globočin slovenske glasbe! Yanu so v našem prostoru resnično nekaj posebnega. Svoje zgodbe tkejo skozi sočno melodiko in subtilno ritmiko. Njihova dovršenost pa zadovolji tako ljubitelje etno glasbe kot tudi zahtevnejše jazz poslušalce.

YANU so: Jan Tomšič (vokal, kitara), tokrat Žiga Šercher (bobni), Aljoša Struga (bas), Gašper Selko (trobenta, klaviature).

Frontman skupine Yanu je Jan Tomšič, multiinštrumentalist in mojster na področju improvizacije. S svojo dolgoletno skupino Caminoigra (albumi Ishuan, A new child, Yanu) je pustil neizbrisen pečat na slovenski glasbeni sceni. Je eden izmed prvih, ki je v Sloveniji sooblikoval glasbeni stil "World Music".





◬ Na začetek

23. 7. čet / Excite!


Četrtkov Excite!, ki ga vodi neverjetni Julijan Erič iz Prismojenih Profesorjev, je edinstven dogodek, kjer lahko v totalni emfazi doživiš old-school blues rock s sodobnim energetskim pridihom. Poslastica za poznavalce glasbe 70-ih in razodetje za ljubitelje novodobnih godb. Začenjamo ob 19h na zunanjem odru.




◬ Na začetek