26. - 31. avgust (№35)

Lenart De Bock

28. 8. sre / Jazz - Gašper Bertoncelj kvartet
29. 8. čet / Excite!
30. 8. pet / The Commuters

Začetek koncertov ob 21:00. Vstop prost.


◬ Na začetek

28. 8. sre / Jazz - Gašper Bertoncelj kvartet


Sredin jazz večer združuje izvajalce in poslušalce v vrhunskem glasbenem dogodku. Kot je v navadi, določena zasedba začne s koncertom, ki traja dobro uro. Po kratki pavzi se nadaljuje improvizacija z muzikalnimi gosti.

Neuveljavljeni delijo oder z izkušenimi, profesorji z študenti, obiskovalci in glasbeniki se spoznavajo, družijo ter ustvarjajo slovensko jazzovsko noto. Najlepši jazz standardi v inteligentni interpretaciji mednarodno priznanih slovenskih in tujih glasbenikov vsako sredo v Prulčku. Program vodi legendarni kontrabasist Nikola Matošić.



◬ Na začetek

29. 8. čet / Excite!


Četrtkov Excite!, ki ga vodita neverjetni Julijan Erič iz Prismojenih Profesorjev, je edinstven dogodek, kjer lahko v totalni emfazi doživiš old-school blues rock s sodobnim energetskim pridihom. Poslastica za poznavalce glasbe 70-ih in razodetje za ljubitelje novodobnih godb. Začenjamo ob 21h s koncertom, po pavzi sledi skupno muziciranje in druženje, tako na odru kot pod njim.



◬ Na začetek

30. 8. pet / The Commuters


Glasbena skupina, povezuje ne samo zvoke alt saksofona, vibrafona, kitare, kontrabasa in bobnov ampak tudi prijatelje iz srednje šole, ki so zaradi študija raztroseni po različnih krajih v Evropi. S projektom Commuters bodo predstavili avtorsko glasbo.

Zasedba:
Aleksander Sever - vibrafon
Lenart De Bock - alt saksofon
Tilen Gavranovič - kitara
Jernej Vindšnurer - kontrabas
Luka Matić - bobni


◬ Na začetek