17. - 22. junij (№25)

Funk Fu

18. 6. tor / Kokosy
19. 6. sre / Jazz - Luka Kastelic Quintet
20. 6. čet / Excite! Funk Fu
21. 6. pet / Agama - Goran Tomic trio (HR)

Začetek koncertov ob 21:00. Vstop prost.


◬ Na začetek

18. 6. tor / Kokosy 


KOKOSY so 4-dimenzionalno bitje pretežno glasbene nature.

Ke ste Careti!

Martin Drobnič - Drobo se more kao na hard učit, ampak za voljo njegovega in vašega medizpitnega mentalnega zdravja smo rekl: Enga še pa lahka!

Preden spakirate kovčke za poletne duhovne vaje v Semiču si lah pomoje vzamete en chill večer za kuslko glaZbo in hUde bejbe.

Se ga v Prultschku!





◬ Na začetek

19. 6. sre / Jazz - Luka Kastelic Quintet 


Sredin jazz večer združuje izvajalce in poslušalce v vrhunskem glasbenem dogodku. Kot je v navadi, določena zasedba začne s koncertom, ki traja dobro uro. Po kratki pavzi se nadaljuje improvizacija z muzikalnimi gosti.

Neuveljavljeni delijo oder z izkušenimi, profesorji z študenti, obiskovalci in glasbeniki se spoznavajo, družijo ter ustvarjajo slovensko jazzovsko noto. Najlepši jazz standardi v inteligentni interpretaciji mednarodno priznanih slovenskih in tujih glasbenikov vsako sredo v Prulčku. Program vodi legendarni kontrabasist Nikola Matošić.

Luka Kastelic Quintet 


Gre za mlade še neuveljavljene glasbenike, ki se bojo predstavili s skladbami znanih in manj znanih jazzovskih mojstrov v inovativnih in vznemerljivih preoblekah. Po koncertu sledi jam session.

Luka Kastelic - klarinet
Gal Golob - kontrabas
Julijan Kunej - bobni
Samo Hude - klavir
Jure Slapar - kitara



◬ Na začetek

20. 6. čet / Excite! Funk Fu 


Četrtkov Excite!, ki ga vodita neverjetni Julijan Erič iz Prismojenih Profesorjev, je edinstven dogodek, kjer lahko v totalni emfazi doživiš old-school blues rock s sodobnim energetskim pridihom. Poslastica za poznavalce glasbe 70-ih in razodetje za ljubitelje novodobnih godb. Začenjamo ob 21h s koncertom, po pavzi sledi skupno muziciranje in druženje, tako na odru kot pod njim.

Funk Fu 


Funk Fu je glasbena skupina, ki prihaja iz Zagorja ob Savi. Band sestavlja osem članov, večinoma študentov različnih tujih jazzovskih akademij, ki ustvarjajo jazz, pop in funk glasbo. Tokrat se jim bosta na odru pridružili še back vokalistki Maša Cilenšek in Eva Vene. Njihov repertoar sestavljajo priredbe znanih avtorjev, kot so Stevie Wonder, Amy Winehouse, Bruno Mars, Gregory Porter, Jamiroquai... Sišali pa bomo tudi nekaj avtorskih skladb, ki so trenutno v procesu studijskega snemanja.

Zasedba:
Klara Veteršek - vokal
Maša Cilenšek - back vokal
Eva Vene - back vokal
Tilen Gavranovič - kitara
Domen Drnovšek - bas
Oto Gvardjančič - klaviature
Luka Jahn - bobni
Matevž Zlatnar - trobenta
Tim Jerman - alt sax
Nace Remih - pozavna





◬ Na začetek

21. 6. pet / Agama - Goran Tomic trio (HR) 


Agama or Goran Tomic Trio are acoustic fusion band, blending flamenco, latin and balcan grooves with accent on improvisation. Goran has long experience of touring through Europe as solo act and with various bands of different styles (rock,jazz,flamenco...). After returning to Rijeka, Croatia he formed the current Trio with Endi Oblak on percussion and Vedran Mijic on electric bass.




◬ Na začetek