11. - 16. marec (№11)

Black Barracuda

11. 3. pon / Okello Dunkley - standup comedy (20.00)
12. 3. tor / Mišišipi - Ofaktrio Kvartet
13. 3. sre / Jazz - Bertoncelj & Matošić trio
14. 3. čet / Excite! Black Barracuda
15. 3. pet / Reina del Cid & Josh Turner (USA)

Začetek koncertov ob 21:00


◬ Na začetek

11. 3. pon / Okello Dunkley standup (20.00) 


Photo: Stefan Joham

Okello Dunkley is an American comedian from New York that has been living in Vienna, Austria since 2015. In anticipation of performing at the Edinburgh Fringe Festival in 2019, he’s put together a show life in a city that is not known it's niceness and why in the hell he decided to move to Vienna almost 4 years ago.

The topics range from, US life to raising German speaking American kids to being married to a Ukrainian wife to dating. This is a free entry donation based show, but please register to attend on Eventbrite.

This show is entirely in English





◬ Na začetek

12. 3. tor / Mišišipi - Ofaktrio Kvartet


Mišišipi je umetniški kolektiv, ki raziskuje koncept celostne umetnine v umetnosti 21. stoletja. Z razvojem in uporabo principa popolnega ustvarjanja se ne želijo odmikati od družbe in umetnosti, temveč se obema le še bolj približati, ju razvijati in podpirati. Bazna ideja je ustvariti samozadosten organizem, ki bo umetnikom dopuščal čim boljše pogoje za ustvarjanje in udejstvovanje, ter na tak način predstaviti drugačen pogled na pojem umetniškega dela in ustvarjanja v današnjem času in prostoru.

Ofaktrio Kvartet


Ej bolano fantje, kr najs res. Vid se da ste ga mal glumili, ampak hud vajb majkemi.

Tobija Hudnik - el. kitara
Blaz Avsenik - Hammond orgle
Jost Lampret - el. bas kitara
Nel Daugul - bobni



◬ Na začetek

13. 3. sre / Jazz - Bertoncelj & Matošič Trio 


Sredin jazz večer združuje izvajalce in poslušalce v vrhunskem glasbenem dogodku. Kot je v navadi, določena zasedba začne s koncertom, ki traja dobro uro. Po kratki pavzi se nadaljuje improvizacija z muzikalnimi gosti.

Neuveljavljeni delijo oder z izkušenimi, profesorji z študenti, obiskovalci in glasbeniki se spoznavajo, družijo ter ustvarjajo slovensko jazzovsko noto. Najlepši jazz standardi v inteligentni interpretaciji mednarodno priznanih slovenskih in tujih glasbenikov vsako sredo v Prulčku. Program vodi legendarni kontrabasist Nikola Matošić.

Gašper Bertoncelj - bobni
Nikola Matošić - kontrabas
Gregor Ftičar - klavir



◬ Na začetek

14. 3. čet / Excite! Black Barracuda 


Četrtkov Excite!, ki ga vodita neverjetni Julijan Erič iz Prismojenih Professorjev in Grega Smola Crnković iz Bad Notion, je edinstven dogodek, kjer lahko v totalni emfazi doživiš old-school blues rock s sodobnim energetskim pridihom. Poslastica za poznavalce glasbe 70-ih in razodetje za ljubitelje novodobnih godb. Začenjamo ob 21h s koncertom, po pavzi sledi skupno muziciranje in druženje, tako na odru kot pod njim.

Black Barracuda 


Black Barracuda, post-rock zasedba, ki svoje spontane kompozicije gradi z melanholičnimi kitarskimi in intenzivnimi bobnarskimi vložki, je nedavno postala težja za enega člana - basista Jureta Capudra, ki s svojim tapping igranjem odpira bandu nove dimenzije. Avtor glasbe in aranžmajev, sicer kitarist in bobnar, je izkušeni Bor Zakonjšek, za bobni pa prekaljeni maček Kristjan Buzeti.

Bor Zakonjšek – el. kitara, efekti, looper
Kristjan Buzeti – bobni
Jure Capuder - el. bas


◬ Na začetek

15. 3. pet / Reina del Cid & Josh Turner (USA) 


Part singer-songwriter, part rock band, you can find Reina del Cid at the intersection of lyrical storytelling and scorching solos. In January of last year, Del Cid released a music video for the song "Death Cap," filmed in Iceland and directed by the band's longtime creative collaborator, Jason Ho. Their music has been featured by Paste Magazine, NPR, and Baeble Music. Their new release, Rerun City is out now!




◬ Na začetek