21. - 26. september (№39)

Marko Črnčec

22. 9. tor / Tidal Waves
23. 9. sre / Um & Kuna - Freestyle show
24. 9. čet / Bad Notion - odpovedan
25. 9. pet / Marko Črnčec's Grooves and Melodies - odpovedan

Začetek koncertov ob 19:30
Sledi objavam na naši FB strani ali se podpiši na mailing listo.


◬ Na začetek

22. 9. tor / Tidal Waves


Celjski rock trio Tidal Waves ima v rokah svež EP s petimi skladbami. Punk melodije nudijo zgolj okvir za resno in zapleteno mešanico žanrov, ki je izrazito poslušljiva. Video za skladbo ‘Satellites‘ je singel, ki so ga prvega poslali med nas. Album? Upamo, da kmalu. Tidal Waves so basist in back vokalist Klemen Rizmal, vokalist in kitarist Žiga Cerar ter bobnar Garvin Gajšek. Koncert bo v prav posebni akustični obliki.





◬ Na začetek

23. 9. sre / Um & Kuna - Freestyle show


Improvizirano bosta rapala Urh Mlakar in Igor Kuna znana pod imenoma UM & KUNA. Ritmično jima bo hrbet čuval eden in edini Tin Vidnjevič - DJ L.T.

Ste kdaj želeli slišati pesem o zaljubljenem avokadu ali pa zgodbo o golobu Mihaelu? To bo tisti večer mogoče! Naredili bomo pesem, ki si jo boste zaželeli vi in kdo ve, kam nas lahko odnese 🙂 Morda se bo zgodila pesem prav o vas ali pa o vašem psu!



◬ Na začetek

24. 9. čet / Excite!



Četrtkov Excite!, ki ga vodi neverjetni Julijan Erič iz Prismojenih Profesorjev, je edinstven dogodek, kjer lahko v totalni emfazi doživiš old-school blues rock s sodobnim energetskim pridihom. Poslastica za poznavalce glasbe 70-ih in razodetje za ljubitelje novodobnih godb. Začenjamo ob 19h na zunanjem odru.





◬ Na začetek

9. 9. sre / Marko Črnčec's Grooves and Melodies


Igor Bezget: električna kitara
Marko Črnčec: bobni
Tadej Kampl: električni bas

Marko Črnčec, Igor Bezget in Tadej Kampl so odlični, mednarodno uspešni glasbeniki ter dolgoletni prijatelji in ta zanimiva zasedba je nastala pred kratkim na pobudo Črnčca, ki zadnja leta tudi aktivno igra bobne. Repertoar tega energičnega tria pa zajema skladbe vseh treh glasbenikov kot tudi predelave znanih jazz originalov.

◬ Na začetek