7. teden, 12. - 16. februar


12.2. pon / Adriano Trindade (BR)
13.2. tor / Prulček ima talent - Karaoke
14.2. sre / Otvoritev fotografske razstave Domna Gostiše 20.00
14.2. tor / Spiritual Seasons (UA)
15.2. čet / Blues★Rock Jam - Bad Notion
16.2. pet / Uradna otvoritev Prulčka

Začetek koncertov ob 21h






◬ Na začetek

12.2. pon / Adriano Trindade (BR)


Adriano Trindade, musician, take the samba-rock flag around the world, the New MPB ( Música Popular Brasileira) in general.






◬ Na začetek

13.2. tor / Prulček ima talent - Karaoke


Glede na to, kakšna super publika ste, kakšen talent vas krasi in kako obvladate muziko, boste tudi na odru zagotovo blesteli ... ;-)

Izberite enega (ali tri - plus bis, hehe) od 25.000+ komadov - jazz, blues, soul, rock, punk, vse - in razturite bajto!

Prijave za šankom, na licu mesta.



◬ Na začetek

14.2. tor / Otvoritev fotografske razstave 20.00


Fotografska razstava Domna Gostiše "Nekje vmes"

Razstava "Nekje vmes" prikazuje vidnejše etape Domnovega fotografskega ustvarjanja - od sublimno zastavljenih vpogledov v naravo, ki se deloma začno odpirati že kar proti nekoliko abstraktnim momentom, do zanimivih stapljanj več podob, ki pogosto nastanejo čisto tako - mimogrede. Izbor razstavljenih fotografij je v osnovi vzet iz skupinske razstave "Frišna scena mlade umetnosti", ki sem jo leta 2017 kuriral v kranjski Layerjevi hiši.

Domen Gostiša (23 let, Logatec) je študent umetnostne zgodovine in filozofije, predvsem pa fotograf. S fotografijo se ukvarja že slabih deset let; v tem času se je predstavil že na več samostojnih in skupinskih razstavah v Ljubljani, Logatcu in Kranju.

Razstava "Nekje vmes" pa otvarja tudi sodelovalni projekt glasbenega prizorišča Prulček in društva študentov umetnostne zgodovine Kunsthisterik. Člani Kunsthisterika bomo namreč v Prulčku organizirali več razstav perspektivnih mladih umetnikov.


◬ Na začetek

14.2. tor / Spiritual Seasons (UA)


Spiritual Seasons - medieval, irish and scandinavian folk band from Kharkov,

Ukraine. Repertoire of the group becomes bigger, there are songs from many countries like

France, Germany, Finland, Scandinavia, Brittany, Auvergne. Performance of the group are accompanied by traditional dances and mini-master classes of the dancing.

Victor Smirnov - vocal, guitar, bouzouki, harp;
Anton Smirnov - block-flute, tin-whistle, the orchestral flute, bagpipe;
Papush Mikhailo - banjo, guitar, drums, vocal, bouzouki, irish bodhran;
Boguslavskaya Marie - violin, vocals;
Kovalevsky Alexander - bass guitar, vocal, soundmaster;
Movchan, Alexander - accordion;
Lidia Smirnova – irish & traditional dances.






◬ Na začetek

15.2. čet / Blues★Rock Jam


Četrtkov Blues★Rock Jam Session, ki ga vodi neverjetni Julijan Erič iz Prismojenih Professorjev, je edinstven dogodek, kjer lahko v totalni emfazi doživiš old-school blues rock s sodobnim energetskim pridihom. Poslastica za poznavalce glasbe 70-ih in razodetje za ljubitelje novodobnih godb. Začenjamo ob 21h s koncertom, po pavzi sledi skupno muziciranje in druženje, tako na odru kot pod njim.

Bad Notion


Pod imenom Bad Notion se skriva power trio iz Ljubljane, ki je nastal proti koncu leta 2013. Zasedbo sestavljajo kitarist in vokalist Grega Smola Crnković, basist Žiga Korenčič in bobnar Rok Skoliber , ki še vedno vztrajajo v preigravanju udarnega blues rocka s pridihom funka. Na njih so najbolj vplivali Jimi Hendrix, Gov't Mule, Jeff Beck, Michael Landau, Led Zeppelin, kar se bo gotovo poznalo tudi na glasnosti njihovega nastopa."






◬ Na začetek

16.2. pet / Uradna otvoritev Prulčka


Popoln petek! Uradna predstavitev nove ekipe Prulčka s šefom Adijem na čelu, koncert presenečenja (ha!) in norenje do dveh zjutraj (res!), ki vas bo izmučilo tako, da kar pozabite na vikend.



◬ Na začetek