JuicyJuice Root Elements with iLLspokinn

Deep & Soulful Music vajb z DJi, ki poskrbijo da se Ljubljana mesto v Prulčku zaziba vsak mesec.

Tokrat bo džus zamešal gost DJ in live performer ILLSPOKIN, ki bo gostoval na turneji po Evropi.

iLLspokinn že več kot desetletje s svojim glasbenim in pripadnostnim izrazom predstavlja v New Yorku enega izmed temeljev hip-hop scene. Poleg številnih solo nastopov, iLLspokin v New Yorku deluje kot organizator uspešnih in odmevnih glasbenih prireditev. Je soustanovitelj in gostitelj "Freestyle ponedeljkov", enega izmed najstarejših freestyle hip-hop odprtih mikrofonv v New Yorku. Freestyle Mondays pravkar vstopajo v svojo enajsto leto delovanja in so s svojimi novejšimi mednarodnimi inkarnacijami zečeli delovati tudi v Pragi in v Franciji. iLL je vsestranski umetnik, ki skozi svojo delovanje postaja eden izmed najvecjih akterjev hip-hop dogodkov v Manhatnu.

V svojem bistvu ROOT ELEMENTS veceri v najglobjem občutku izhajajo iz pravega pomena prvinske soulful plesne glasbe. Ne glede na obliko, spol, simbol, pripadnost. Vsi vabljeni na nepozabne večere! Every Month!!!

DJ, Live Performance: iLLspokin (Brooklyn, NY), www.illspokinn.com



JuicyJuice DJs: massio, verdun JuicyJuice is faithfull to soul underground. V organizaciji: Kulturno Drustvo JuicyJuice, Zavod Deridas, Prulcek Bar